Chiflele le taiem in doua pe lungime.
Scurgem tonul desucul propriu si il punem in mod egal pe partea de jos a chiflelor, apoi presaram boabe de porumb.
Spalam rosiile, le feliem si le asezam peste.
Miezul de lapte il taiem in 4 felii si il asezam pe rosii.
Intr-un bol amestecam uleiul de masline, oregano, zeama de lamaie, putina sare si piper.
Turnam din acest dressing peste ambele sanwich-uri, punem partea superioara a chiflei ca si capac si gata micul dejun.
Sa aveti pofta!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii