autor:

burdulea maria elena

» » Mancaruri cu carne

SNITELE DIN PIEPT DE PUI IN PESMET

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Transam bucatile de piept, le batem cu batatorul de carne, le crestam pe margine in cateva locuri sa nu se adune la prajit, le pipera, le saram.


Intro farfurie batem bine ouale cu putina sare. Carnea pregatita pt snitele asa cum am descris mai sus, se da prin faina, apoi prin ou si in final prin pesmet, dupa care se pune la prajit in ulei incins.


Se prajeste pe ambele parti, apoi se scoate pe un servet absorbant de hartie. Aceste snitele, se servesc alaturi de cartofi natur, sau pireu langa o salata de castraveti.

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    dana0872 (Chef de cuisine):

    Am pregati snitele si au iesit foarte bune, carnea frageda (desi am facut din pui de casa). Si ca aspect sunt mai frumoase!

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine):

    Foarte gustoase si crocante au iesit!

  • 21 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2013

    Vali, Cristina, asa este.

  • Fara foto

    Marculescu Cristina , 04 decembrie 2013

    cele ma bune snitere

  • Fara foto

    Vali Murarescu , 31 octombrie 2013

    cel mai bun sintel

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 iulie 2011

      Lia, multumesc. Eugen ai dreptate.

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 16 iulie 2011

      Foarte bune, au un singur cusur, cred, se termina f. repede, nu ?

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 martie 2010

      Foarte gustoase...

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 03 martie 2010

      Multumesc Medi. Te astept Alexandrina sa le gusti!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      Delicioase.............

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      Un snitel nu refuz niciodata :) Ma inscriu la o portie.

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 02 martie 2010

      Sunt minunate!

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 05 februarie 2010

      Multumesc pt incredere.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 05 februarie 2010

      Delicioase...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      Bravo,la fel le fac si eu,felicitari pentru reteta.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      Bravo,la fel le fac si eu,felicitari pentru reteta.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      Bravo,la fel le fac si eu,felicitari pentru reteta.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      Bravo,la fel le fac si eu,felicitari pentru reteta.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      Bravo,la fel le fac si eu,felicitari pentru reteta.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2009

      Bravo,la fel le fac si eu,felicitari pentru reteta.

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 26 august 2009

      Multumesc pt aprecieri, noi gatim des, sunt hranitoare si gustoase, se prepara rapid.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 26 august 2009

      Foarte bune,eu am avut ieri acest fel de mancare dar cu varza pacalita.Frumoasa prezentare.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 26 august 2009

      Foarte bune!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

35 voturi

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui dezosat
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei
  • faina
  • pesmet.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de burdulea maria elena

Salata de boeuf

Zarzavatul deja fiert se da pe razatoarea cu gauri mari apoi se pune intrun bol, dam pe razatoare

21 voturi    20 comentarii
30 min
Retete de Craciun

Perisoare cu sos de bulion si taitei

Incepem cu prepararea perisorelor. Amestecam carnea tocata cu orezul spalat si scurs de apa, adaugam

10 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Prajitura Negresa cu cocos

Intr-un vas amestecati zaharul cu cacaua. Intr-un alt vas topiti untul usor, adaugati amestecul de

14 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Prajituri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Vali, Cristina, asa este.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu carne la Multicooker

Mancare de cartofi cu carne la Multicooker

1. Am pus uleiul si ceapa tocata in oala interioara. 2. Am apasat butonul MENU si am selectat programul FRY. Am apasat COOKING TIME

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pilaf cu ciuperci la Multicooker

Pilaf cu ciuperci la Multicooker

1. Ceapa taiata marunt se adauga in vas impreuna cu 2, 3 linguri de ulei. Se apasa butonul MENU si se selecteaza programul FRY. Se apasa

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne