Se curata spanacul daca este crud si usturoiul...In cratita se pune uleiul si usturoiul presat. Se invarte repede sa nu se arda usturoiul, se adauga spanacul( fiert inainte daca este crud si tocat)si laptele.
Se potriveste gustul de sare si se lasa sa fiarba putin.
In cazul in care este prea subtire se poate adauga o lingura de faina amestecata cu putina apa care se amesteca cu spanacul si se lasa sa dea citeva clocote.
Spanacul se poate servi cu ochiuri, oua romanesti, canapele chiftelute sau tocanita de miel , asa cum am servit eu.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii