festivalul blogurilor gustoase

autor:

Eileen

» » Supe de carne

Supa de pui

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2011
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Puneti intr-o oala apa rece, in jur de 4 litri si apoi puiul taiat in bucati, impreuna cu o lingurita de sare. Lasati sa fiarba la foc mediu si spumati. Cand a fiert si apa este clara, adaugati zarzavaturile taiate marunt/eu le-am dat prin robot. Dati focul foarte mic si lasati pana acestea sunt fierte. Adaugati fideaua, lasati 5-8 minute, apoi puneti delikat si piper dupa gust. Inchideti focul si puneti patrunjel proaspat tocat.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Silisteanu Cornelia , 04 octombrie 2013

    ff buna

  • Fara foto

    Panorica Mihai , 04 octombrie 2013

    minunata aceasta supa! am preparato ,bineinteles cu pui de tara.f buna,recomand calduros.....pe timpul acesta friguros.

  • Fara foto

    isa , 04 octombrie 2013

    fara delicat!!! are glutamat de sodiu care e foarte nociv

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2012

      O reteta foarte buna care se face repede .Personal imi place cu taitei de casa .

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

25 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pui
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • O ceapa mare
  • Fidea
  • Patrunjel
  • Secretul gustului/delikat
  • Piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Eileen

Praz cu masline

Am crescut cu acest fel de mancare si atat de mult imi place, incat mare mi-a fost mirarea cand sotul

16 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Rulada aromata de porc

Imi place atat de mult aceasta rulada, este deja al doilea Craciun cand o pregatesc si toata lumea

13 voturi    3 comentarii
2h
Fripturi

Foietaj cu rosii si branza

Se intinde foietajul pe o suprafata presarata cu parmezan. Se decupeaza forme cu un pahar, apoi se

4 voturi    4 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza

Silisteanu Cornelia

ff buna

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Supe de carne
Supa de pui cu fidea scurta

Supa de pui cu fidea scurta

Punem puiul la fiert in 2 litri de apa nesarata (cat sa fie acoperit de apa) si il lasam sa fiarba in jur de 15 de minute, la foc mediu.

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Supa de creveti

Supa de creveti

Taieteii se fierb al dente. Se scurg si se clatesc in apa rece. Supa de legume sau de pui se pune la fiert impreuna cu sosul de

10 voturi    3 comentarii
30 min
Supe de carne