autor:

Eileen

» » Supe de carne

Supa de pui

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2011

Ingrediente
1 kg pui, 3 morcovi, 1 telina, 1 radacina de patrunjel, O ceapa mare, Fidea, Patrunjel, Secretul gustului/delikat, Piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

27 voturi

Mod de preparare

Puneti intr-o oala apa rece, in jur de 4 litri si apoi puiul taiat in bucati, impreuna cu o lingurita de sare. Lasati sa fiarba la foc mediu si spumati. Cand a fiert si apa este clara, adaugati zarzavaturile taiate marunt/eu le-am dat prin robot. Dati focul foarte mic si lasati pana acestea sunt fierte. Adaugati fideaua, lasati 5-8 minute, apoi puneti delikat si piper dupa gust. Inchideti focul si puneti patrunjel proaspat tocat.
Retete
Alte retete din Supe de carne

Galuste de gris pentru supa de pui

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem bine cu furculita sa se faca spuma. Se

53 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de carne

Supa de legume cu pui by copilou

Se spala bine legumele, apoi se curata si se taie, morcovul si pastarnacul mai mare, iar restul se

32 voturi    13 comentarii
50 min
Supe de carne

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Silisteanu Cornelia , 04 octombrie 2013

    ff buna

  • Fara foto

    Panorica Mihai , 04 octombrie 2013

    minunata aceasta supa! am preparato ,bineinteles cu pui de tara.f buna,recomand calduros.....pe timpul acesta friguros.

  • Fara foto

    isa , 04 octombrie 2013

    fara delicat!!! are glutamat de sodiu care e foarte nociv

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2012

      O reteta foarte buna care se face repede .Personal imi place cu taitei de casa .

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

27 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pui
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • O ceapa mare
  • Fidea
  • Patrunjel
  • Secretul gustului/delikat
  • Piper

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen

Ciorba de porc ardeleneasca

Se pune carnea de porc la foc mediu intr-o oala cu 4 litri de apa rece. Se spumeaza cand fierbe. Se

26 voturi    12 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Salata de spanac, branza de capra si capsune

1. Spalati spanacul si capsunele bine, apoi lasati-le la scurs. Taiati capsunele in sferturi, taiati

2 voturi    3 comentarii
5 min
Salate

Praz cu masline

Am crescut cu acest fel de mancare si atat de mult imi place, incat mare mi-a fost mirarea cand sotul

17 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

isa

fara delicat!!! are glutamat de sodiu care e foarte nociv



Adauga reteta
Retete
din Supe de carne
Bogracs

Bogracs

Cureti ceapa, morcovii, ardeii, le speli si le tai marunt. Pui in ceaun uleiul sa se incinga apoi pui legumele la calit. Cand s-au

0 voturi    0 comentarii
3h
Supe de carne
Supa de curcan cu galuste

Supa de curcan cu galuste

Spalam canea bine si o punem intr-o oala cu un praf de sare, la fiert. Indepartam spuma care se formeaza Legumele le curatam si

0 voturi    0 comentarii
35 min
Supe de carne