autor:

Eileen

» » Supe de carne

Supa de pui

Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Eileen (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2011

Ingrediente
1 kg pui, 3 morcovi, 1 telina, 1 radacina de patrunjel, O ceapa mare, Fidea, Patrunjel, Secretul gustului/delikat, Piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

28 voturi

Mod de preparare

Puneti intr-o oala apa rece, in jur de 4 litri si apoi puiul taiat in bucati, impreuna cu o lingurita de sare. Lasati sa fiarba la foc mediu si spumati. Cand a fiert si apa este clara, adaugati zarzavaturile taiate marunt/eu le-am dat prin robot. Dati focul foarte mic si lasati pana acestea sunt fierte. Adaugati fideaua, lasati 5-8 minute, apoi puneti delikat si piper dupa gust. Inchideti focul si puneti patrunjel proaspat tocat.
Retete
Alte retete din Supe de carne

Supa de pui cu galuste de gris

Se pune puiul la fiert( eu pun 7-8 litri deoarece din pulpe piept si o parte din supa le folosesc

2 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne

SUPA DE PUI

1.Carnea se spala bine,se pune la fiert in apa rece.Dupa ce luati spuma adaugati zarzavatul taiat

24 voturi    6 comentarii
40 min
Supe de carne

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Silisteanu Cornelia , 04 octombrie 2013

    ff buna

  • Fara foto

    Panorica Mihai , 04 octombrie 2013

    minunata aceasta supa! am preparato ,bineinteles cu pui de tara.f buna,recomand calduros.....pe timpul acesta friguros.

  • Fara foto

    isa , 04 octombrie 2013

    fara delicat!!! are glutamat de sodiu care e foarte nociv

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 06 septembrie 2012

      O reteta foarte buna care se face repede .Personal imi place cu taitei de casa .

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

28 voturi

Ingrediente

  • 1 kg pui
  • 3 morcovi
  • 1 telina
  • 1 radacina de patrunjel
  • O ceapa mare
  • Fidea
  • Patrunjel
  • Secretul gustului/delikat
  • Piper

Raporteaza reteta

Retete
de Eileen

Ciorba de porc ardeleneasca

Se pune carnea de porc la foc mediu intr-o oala cu 4 litri de apa rece. Se spumeaza cand fierbe. Se

28 voturi    12 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

Salata de spanac, branza de capra si capsune

1. Spalati spanacul si capsunele bine, apoi lasati-le la scurs. Taiati capsunele in sferturi, taiati

2 voturi    3 comentarii
5 min
Salate

Praz cu masline

Am crescut cu acest fel de mancare si atat de mult imi place, incat mare mi-a fost mirarea cand sotul

18 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

isa

fara delicat!!! are glutamat de sodiu care e foarte nociv



Adauga reteta
Retete
din Supe de carne
Supa de tortellini

Supa de tortellini

Puiul spalat se pune in vasul cu apa la fiert iar dupa ce s-a adunat deasupra spuma neagra,se arunca apa,se spala oala si puiul,apoi

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Supe de carne
Supa de portocale cu cocos si piept de pui

Supa de portocale cu cocos si piept de pui

1. Intr-o tigaie cu peretii mai inalti, in unt fierbinte se caleste carnea tocata, se adauga prazul si praful de curry si se lasa sa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Supe de carne