Tocati ceapa marunt si puneti la calit cu untul.
Cand ceapa s-a calit, taiati puiul in fasii subtiri adaugati-l peste ceapa si amestecati bine.
Adaugati jumatate din supa de pui (eu am strecurat apa in care am fiert puiul in care am mai adaugat un cub de condiment de pui) si lasati sa dea in clocot. Dati focul mic si lasati sa fiarba inca 20 de minute.
Stingeti focul si lasati supa sa se racoreasca putin apoi puneti-o intr-un blender sau folosind un mixer vertical omogenizati totul. Puteti pastra cateva fasii de pui intregi pentru ornat.
Adaugati restul de supa de pui, tarhonul tocat marunt si amestecati bine.
Taiati painea in cuburi mici, stropiti cu uleiul de masline si un praf de sare apoi puneti la cuptor la 180 C / Gaz 4 pana ce devin aurii si crocante.
Amestecati cu frisca lichida inainte de a servi.
Adaugati crutoanele si gata de servit.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii