Curatati si spalati toate legumele, taiati-le bucati mari si puneti-le la fiert, la foc mic, in 2 litri de apa rece cu putina sare.
Dupa 25 de minute, adaugati bulionul, lasati sa mai fiarba 5 minute si luati vasul de pe foc.
Adaugati untul, laptele clocotit, zaharul, uleiul, ketchup-ul.
Mixati pana ce supa devine omogena, apoi dregeti gustul de sare, piper.
Daca mai trebuie adaugati putin zahar sau putin ketchup pentru culoare.
Cand puneti supa fierbinte in farfurii decorati cu cate o frunzulita verde de spanac sau patrunjel.
Reteta de compot de visine pentru iarna. Cum se face compot de visine pentru iarna fara conservanti.
Compot de visine pentru iarnaSe curata ceapa si se pune la calit in uleiul de masline alaturi de baconul taiat marunt.
Ciorba de dovlecei si bacon dreasa cu iaurt si ouRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii