Tiramisu rețeta originală
Cum se prepara Tiramisu rețeta originală:
Am separat ouale. Am batut galbenusurile cu 4 linguri de zahar pana s-au albit bine. Albusurile le-am batut spuma cu putina sare iar cand au fost "tepene" am adaugat celelalte 4 linguri de zahar. In castronul cu galbenusurile am adaugat branza mascarpone si le-am amestecat. Recunosc ca am bagat putin mixerul in compozitia de galbenusuri si branza si am mai adaugat esenta de rom. Dupa ce le-am mixat vreo 2 minute am adaugat cu spatula albusurile si am amestecat incet.
Intre timp am facut cafeaua tare. Imi oprisem o cana pentru mine crezand ca e prea multa. Dar piscoturile au absorbit multa cafea, asa ca mi-am luat adio de la partea mea peste care pusesem putin lapte deoarece nu sunt un mare fan al cafelei.
Am inmuiat piscoturile in cafea, cu grija ca se topesc repede. Intr-o tava de yena (preferata mea de altfel) am pus primul strat de piscoturi apoi crema, celalalt strat de piscoturi si am incheiat cu crema. Deasupra am pudrat o tona de cacao si acum astept sa o tai peste cateva ore.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii