autor:

Vekas

» » Inghetate

TORT DE INGHETATA

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iulie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

1.


Se bat albusurile spuma cu zaharul, se adauga galbenusurile ,unul cate unul, si esenta de vanilie.


Se incorporeaza frisca si compozitia se separa in trei; o parte se amesteca cu cacao, o parte cu nuci macinate,migdale macinate si alune macinate si o parte cu esenta de vanilie.


2.


Se suprapun compozitiile intr-o cratita, cu straturi intermediare de ciocolata rasa.


Se lasa la congelator pentru 6-12 ore.


Se orneaza cu frisca, fructe din compot si ciocolata rasa.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

12 voturi

Ingrediente

  • 6 oua,
  • 200 g zahar,
  • 1 plic de zahar vanilat,
  • 400-500 g frisca,
  • 2 linguri cacao,
  • alune,
  • migdale,
  • nuci,
  • ciocolata de casa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Vekas

Sorbet de telina

1.Se curata tijele de telina(se lasa una pentru decor) 2.Se prepara siropul:se fierbe apa cu zaharul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Inghetate

Gem de rubarba cu banane

1 Se spala si se taie in cubulete tijele de rubarba; 2 Se decojesc portocalele si pulpa se taie

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Prajitura "Stella"

Mod de preparare: 1.6 albusuri de bat spuma, se adauga 3 linguri apa, 9 linguri zahar, puse pe rand

3 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Prajituri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Inghetate
Trandafiri de inghetata cu petale de ciocolata

Trandafiri de inghetata cu petale de ciocolata

Eu am folosit un iaurt cu 4% grasime, pe care l-am pus in blender impreuna cu bananele curatate de coaja. Pasam amestecul apoi, acoperim

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Inghetate
Inghetata de ciocolata

Inghetata de ciocolata

Se bat galbenusurile cu zaharul pana devine o crema umflata si spumoasa. Se pun laptele si smantana intr-o oala sa se incalzeasca,

6 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Inghetate