festivalul blogurilor gustoase

autor:

autor

» » Prajituri

Trufe

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se freaca 2 galbenusuri cu 250 gr. zahar, pana se albesc si se fac ca o crema.


Se adauga nuca sau migdalele fin macinate si batoanele de ciocolata rasa.


Se fac cu mana uda mici gogosele cat nuca si se dau prin ciocolata granulata sau praf de ciocolata.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

13 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 250 gr. zahar
  • 250 gr. nuci sau migdale
  • 4 batoane ciocolata rasa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Pandispan cu visine

Scoatem samburii visinelor si le lasam la scurs (pot fi folosite si din compot sau congelate). Batem

2 voturi    4 comentarii
nespecificat
Dulciuri diverse

Tiramisu

Praful de cappuccino se amestecă cu 400 ml apă clocotită şi esenţa de rom şi se lasă la răcit.

4 voturi    3 comentarii
nespecificat
Prajituri
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Placinta cu mere si dulceata de gutui

Placinta cu mere si dulceata de gutui

Pentru aluat, mixam zaharul cu uleiul pana se dilueaza zaharul, apoi adaugam apa minerala, garantul pentru aluaturi dospite si incepem

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura insiropata cu gris

Prajitura insiropata cu gris

Mai intai vom pregati siropul; punem apa, zaharul si coaja rasa de la lamaie, intr-un ibric si punem pe foc. Cand incepe sa fiarba,adaugam

10 voturi    7 comentarii
1h 25 min
Prajituri