autor:

autor

» » Prajituri

Trufe

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se freaca 2 galbenusuri cu 250 gr. zahar, pana se albesc si se fac ca o crema.


Se adauga nuca sau migdalele fin macinate si batoanele de ciocolata rasa.


Se fac cu mana uda mici gogosele cat nuca si se dau prin ciocolata granulata sau praf de ciocolata.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

13 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 250 gr. zahar
  • 250 gr. nuci sau migdale
  • 4 batoane ciocolata rasa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Pandispan cu visine

Scoatem samburii visinelor si le lasam la scurs (pot fi folosite si din compot sau congelate). Batem

4 voturi    5 comentarii
nespecificat
Dulciuri diverse

Tiramisu

Praful de cappuccino se amestecă cu 400 ml apă clocotită şi esenţa de rom şi se lasă la răcit.

4 voturi    3 comentarii
nespecificat
Prajituri
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Creme brulle cu coacaze rosii

Creme brulle cu coacaze rosii

Mod de preparare Amestecam laptele si smântâna lichida într-un bol si se pune pe foc cu batonul de vanilie. Separat

0 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Prajitura cu afine

Prajitura cu afine

Pasul 1: Incalzim cuptorul. Pregatim un bol in care punem ouale. Adaugam zaharul si mixam la viteza mare timp de 5 minute, pana

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Prajituri