autor:

autor

» » Prajituri

Trufe

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se freaca 2 galbenusuri cu 250 gr. zahar, pana se albesc si se fac ca o crema.


Se adauga nuca sau migdalele fin macinate si batoanele de ciocolata rasa.


Se fac cu mana uda mici gogosele cat nuca si se dau prin ciocolata granulata sau praf de ciocolata.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

13 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 250 gr. zahar
  • 250 gr. nuci sau migdale
  • 4 batoane ciocolata rasa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Pandispan cu visine

Scoatem samburii visinelor si le lasam la scurs (pot fi folosite si din compot sau congelate). Batem

4 voturi    5 comentarii
nespecificat
Dulciuri diverse

Tiramisu

Praful de cappuccino se amestecă cu 400 ml apă clocotită şi esenţa de rom şi se lasă la răcit.

5 voturi    4 comentarii
nespecificat
Prajituri
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Prajituri
Prajitura cu pere si ciocolata

Prajitura cu pere si ciocolata

Pregatim un bol in care punem faina, zaharul, zaharul vanilat, bicarbonatul, scortisoara, praful de cacao si un varf de lingurita cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Prajituri
Placinta cu branza dulce si coaja de portocala confiata

Placinta cu branza dulce si coaja de portocala confiata

Cernem faina si o punem intr-un castron. Facem o adancitura in mijloc si adaugam sarea,uleiul si oul. Dizolvam drojdia in apa calduta

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Prajituri