autor:

autor

» » Prajituri

Trufe

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2 oua, 250 gr. zahar, 250 gr. nuci sau migdale, 4 batoane ciocolata rasa

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

13 voturi

Mod de preparare

Se freaca 2 galbenusuri cu 250 gr. zahar, pana se albesc si se fac ca o crema.


Se adauga nuca sau migdalele fin macinate si batoanele de ciocolata rasa.


Se fac cu mana uda mici gogosele cat nuca si se dau prin ciocolata granulata sau praf de ciocolata.

Retete
Alte retete din Prajituri

Tort inimioara cu crema de trufe

Eu am pregatit blatul intr-o forma de inimioara deci am redus toate ingredientele pe jumatate din

4 voturi    6 comentarii
1h
Prajituri

Trufe de ciocolata neagra cu chilli

Ciocolata neagră a fost cunoscută încă din cele mai vechi timpuri ca fiind un afrodiziac

1 vot    0 comentarii
35 min
Prajituri

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

13 voturi

Ingrediente

  • 2 oua
  • 250 gr. zahar
  • 250 gr. nuci sau migdale
  • 4 batoane ciocolata rasa

Raporteaza reteta

Pandispan

Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pina se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat

201 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri

Tiramisu

1.Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot,apoi adaugi mascarpone si omogenizezi

293 voturi    24 comentarii
30 min
Prajituri

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

4 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Tort cu sarlota si ciocolata

Tort cu sarlota si ciocolata

1.Se prepara blatul,mixand albusurile cu un praf de sare apoi cu galbenusurile zdrobite,cu faina turnata in ploaie si la sfarsit,esenta.Se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Prajitura cu aroma de citrice

Prajitura cu aroma de citrice

1.Se prepara blatul alb,mixand albusurile separate cu un praf de sare apoi cu zaharul turnat treptat ,coaja rasa.Se incorporeaza si

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri