aperitiv cu maioneza

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - sunca de pui
  • cascaval
  • porumb fiert
  • salata de ceapa si ardei de la borcan
  • 2 cartofi fierti
  • sare
  • maioneza
  • 1-2 linguri smantana
  • usturoi

Mod de preparare

Se face o maioneza din doua oua, unul fiert si altul crud cu putina zeama de lamaie sau la o maioneza vegetala cumparata din comert se adauga, 1-2 linguri smantina, 200 gr sunca de pui, 150 gr cascaval, 2 cartofi fierti, o jumatate de borcan de salata de ceapa cu ardei de la borcan( muratura)din care a fost stors de sucul propriu, 2-3 catei de usturoi presat.Toate se taie cubulete. Dupa ce au fost amestecate, se rade putina lamaie pe razatoare in salata.E delicoasa, pofta buna1!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise