Ardei umpluti (dietetici)

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 ardei grasi
  • spalati
  • cu capacul taiat si semintele scoase
  • 100 gr orez
  • 400 gr rosii decojite taiate marunt ( sau o conserva de rosii maruntite)
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 200 gr carne tocata de pui
  • 1 lingura de menta proaspata tocata ( sau o lingurita de menta uscata si maruntita)
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei masline
  • 50 gr pasta de rosii

Mod de preparare

Se amesteca orezul cu carnea tocata, verdeata tocata marunt, rosile si uleiul. Se umplu ardeii. Se asaza intr-o oala, pe un singur rind. Pasta de rosii se dilueaza cu apa si se toarna pe deasupra. Se gatesc pe aragaz, in oala acoperita.

Cu smintina sau iaurt

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise