Aripi pui cu sos mexican

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 15 aripioare pui
  • 1 ardei iute rosu mic
  • pasta de rosii
  • 2-3 linguri porumb fiert in conserva
  • 1 lingurita pasta de ardei
  • 2-3 linguri ulei de porumb

Mod de preparare

Se taie aripile bucati,se sareaza usor si se prajesc pe o tava grill.

Separat se pregateste un sos din 2 linguri pasta de rosii,ardeiul iute zdrobit marunt,zahar ,1 lingurita pasta de ardei,ulei de porumb si porumbul fiert.Se subtiaza cu apa pana are consistenta laptelui apoi se toarna peste aripi si se lasa sa fiarba pana se ingroasa sosul.

Se serveste cu piure de cartofi si salata sau muraturi.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise