Bezele fara zahar

Timp pregatire
20 minute

Ingrediente

  • 3 albusuri
  • 1/4 lingurita cream of tartar
  • 4 linguri cu Green Sugar (extract din frunze de stevia)

Mod de preparare

Albusurile se mixeaza pana incep sa capete forma, apoi se adauga cream of tartar si indulcitorul si se continua mixarea pana ce albusurile se intaresc foarte bine. Cuptorul se incalzeste la minim (120 C). Se pune hartie de copt in doua tavi. Albusurile se pun intr-un posh (sau intr-o punga careia i-ati taiat putin varful) si se formeaza cercuri pe hartia de copt. Se coc 25 – 30 de minute la 120 – 130 C.

Se lasa sa se racesca in tava, apoi se scot cu mare grija pentru ca sunt fragile

Reteta pregatita de Brindusa, @www.retetedesuflet.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise