Biscuiti cu coacaze si stafide

Amestecam cu mana faina, zaharul, praful de copt, untul si sarea, pana obtinem un aluat sfaramicios.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 300 g coacaze,
  • 150 g stafide,
  • 240 g faina,
  • 80 g zahar,
  • 2 plicuri praf de copt,
  • 150 g unt,
  • coaja de la 1 lamaie,
  • 80 ml smantana lichida,
  • 1 praf de sare,
  • 2 oua

Mod de preparare

Amestecam cu mana faina, zaharul, praful de copt, untul si sarea, pana obtinem un aluat sfaramicios. Adaugam ouale batute cu smantana, omogenizam, apoi framantam aluatul pana devine nelipicios.

Adaugam coacazele, stafidele si coaja de lamaie.

Formam biscuitii, ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt si ii dam la cuptor pana se rumenesc.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise