Bors cu afumatura si dovlecel patisson (Curcubita pepo patissoniana )

Se toaca ceapa si se pune la prajit.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 bucati dovlecei patisson baby
  • 2 cepe
  • 4-5 morcovi
  • 1 kg cartofi noi
  • 700 gr costita afumata
  • 300 gr piept de curcan
  • bors acru dupa gust si preferinta
  • sare dupa gust
  • 1 rosie verde de gradina
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 legatura de leustean
  • cateva linguri de ulei

Mod de preparare

Se toaca ceapa si se pune la prajit, se adauga dovleceii taiati cubulete, morcovii taiati rondele, rosia felii julien, pieptul taiat cuburi si se prajesc usor pana cand isi schimba culoarea si gusturile se intrepatrund.

Spre final, se adauga si costita taiata bucati,se mai lasa pret de cateva minute, apoi se opreste focul.

Intr-o oala, se pune apa, cartofii taiati cuburi, toate ingredientele din tigaie si se fierb la foc potrivit, pana cand costita este fiarta, se adauga pasta de tomate, bors acru si sare dupa gust si se lasa sa traga cateva clocote. Se opreste focul si se presara leustean tocat.

Sa aveti pofta, dragilor!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise