BROCCOLI CU SOS DIN BRANZA

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • broccoli - o punga congelata, sau un broccoli intreg proaspat
  • 400 g smantana
  • 2 ceapa verde
  • 300 g branza - sau in functie de fiecare
  • marar

Mod de preparare

Broccoli-ul se taie bucatele potrivite (5-6 cm inaltime, si 3-4cm diametru) si se fierbe pana cand este gata (il incercati din cand in cand, pana are un gust putin dulceag). Se scurge de apa. Intre timp se prepara sosul. Se taie ceapa verde marunt - rondele, la fel si mararul. Se pun intr-un bol, alaturi de branza rasa - poate sa fie si sarata sau mai putin sarata, in functie de gusturile fiecaruia. Se adauga smantana si se amestesca pana cand se formeaza o pasta. Pana este gata broccoli-ul, sosul se pune un pic la frigider.

Se aseaza pe un platou broccoli-ul si langa acesta sosul. Pofta buna!

Se recomanda a se manca cu ficatei de pui la cuptor si vin rosu.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise