Budinca de paste

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 grame paste fainoase din grau dur
  • 300 grame pastrama piept de pui
  • 1 ardei rosu
  • 4 oua
  • 200 ml smantana dulce
  • 500 grame cascaval afumat
  • sare,piper

Mod de preparare

Se fierb pastele al dente si se scurg.Separat se bat ouale in care se adauga ardeiul taiat suvite,pieptul de pui taiat marunt,400 grame cascaval ras,sare si piper dupa gust.Se toarna acest amestec peste paste si se amesteca cu grija sa nu se zdrobeasca pastele.Se pun intr-un vas termorezistent si se dau la cuptor.Dupa 20 de minute se presara deasupra restul de cascaval ras si se aseaza si rondele de rosii.Se mai da la cuptor aprox 20 min pana prinde o crusta aurie.Se servesc taiate felii calde sau reci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise