Bulion de gogosari

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 kg gogosari
  • 1 kg morcovi
  • sare
  • 500 ml ulei

Mod de preparare

Gogosarii se spala,se curata de seminte si cotor si se taie in fasii.Morcovii se spala si se curata si se taie si ei pe lungime.Impreuna se dau prin masina de carne sau prin robot.

Se pun la fiert 1h si 30 minute dupa care se adauga sare si uleiul.Se mai lasa sa fiarba la foc potrivit cca 1 h amestecand din can in cand.

Se pune fierbinte in borcane.

Se poate folosi la orice fel de mancare.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise