Bulion de gogosari

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 10 kg gogosari
  • 1 kg morcovi
  • sare
  • 500 ml ulei

Mod de preparare

Gogosarii se spala,se curata de seminte si cotor si se taie in fasii.Morcovii se spala si se curata si se taie si ei pe lungime.Impreuna se dau prin masina de carne sau prin robot.

Se pun la fiert 1h si 30 minute dupa care se adauga sare si uleiul.Se mai lasa sa fiarba la foc potrivit cca 1 h amestecand din can in cand.

Se pune fierbinte in borcane.

Se poate folosi la orice fel de mancare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise