Cafe au Lait

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 ceasti de cafea tare
  • 2 cesti de lapte
  • 1/4 ceasca cu sirop de ciocolata
  • 1/2 ceasca smantana
  • 2 linguri cu creama de caco
  • Ciocolata rasa

Mod de preparare

Intr-un vas mediu se incalzesc cafeaua, laptele si siropul de ciocolata. Se indeparteaza apoi de pe foc. In timp ce compozitia se incalzeste, se bate smantana iar apoi se mesteca cu crema de cacao. Se rastoarna compozitia care contine cafea in cesti iar deasupra se adauga smantana batuta si ciocoltata rasa.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise