cafea solubila.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cafea solubila
  • zahar tos
  • lapte
  • amaretto

Mod de preparare

Intr-o cana mare de ceai puneti 2 linguri de cafea solubila si tot atata zahar tos (sa fie omogena combinatia in cana,cat zahar,atata cafea solubila)

Puneti la fiert lapte si cand e fierbinte puneti in ceasca putin cate putin si frecati pana se face o pasta de culoarea caramelului,cu spuma.(daca puneti prea mult lapte nu mai iese)

Cand e laptele fiert il puneti peste si amestecati usor-usor.E dulce si tare. Si pentru amatoare un strop de amaretto.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise