cafeaua lenesului.

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Apa. cafea
  • zahar

Mod de preparare

Apa se fierbe in ibric. Se ia cana ... mare, de ceai, in care se pun trei lingurite cu varf de cafea buna si o lingurita si jumatate de zahar. Se amesteca cele doua pulberi si peste ele se toarna apa clocotita. Se amesteca repede si bine si se lasa la decantat. Se adauga cateva picaturi de apa rece pt accelerarea decantarii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise