Canelloni cu spanac

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 cutie canelloni
  • 12 cubulete de spanac congelat
  • 2-3 fire de ceapa verde
  • 2-3 fire de usturoi verde
  • 200g cascaval
  • 50g parmezan ras
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1 cutie de rosii pasate sau suc de rosii
  • 100g rosii cherry
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

In tigaia cu unt incins calim ceapa si usturoiul tocate marunt, adaugam spanacul dezghetat si bine scurs, amestecam bine totul si dam deoparte sa se raceasca. Adaugam apoi cascavalul taiat cubulete mici, jumatate din cantitatea de parmezan, oul batut. Omogenizam totul bine, condimentam dupa gust cu sare, piper si nucsoara, umplem tuburile cu aceasta compozitie si le asezam intr-o tava in care am pus jumatate din cantitatea de sos de rosii; deasupra presaram restul de parmezan, restul de sos, punem cateva rosii cherry, acoperim tava si lasam la cuptor 35-40 min. Preparatul se serveste cald.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise