Cartofi copti in cuptor cu crochete de pui

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cartofi cam de aceeasi marime
  • smantana
  • unt
  • 6 crochete de pui
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper

Mod de preparare

Se curata de coaja cartofii, se sterg cu un prosop curat si se pun la copt in cuptor, pe gratar, pe o folie de aluminiu. Dupa cca o ora se intorc pe cealalta parte. Se lasa in cuptor pana ce se formeaza o crusta rosie la suprafata. Intre timp se prajesc in ulei crochetele de pui.

Se scot cartofii din cuptor, si se zdrobesc usor in pumn. Se aseaza pe o farfurie, se pune unt deasupra, sare, putin piper si o lingura-doua de smantana. Din cartofii ramasi se face o salata usoara-se amesteca cu unt, sare si piper si se adauga smantana dupa gust.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise