Ceacik turcesc

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 4 persoane:
  • 5 castraveti
  • 2 catei usturoi
  • 1/2 kg iaurt
  • 1/2leg marar
  • sare
  • daca aveti menta uscata un pic

Mod de preparare

Se curate castravetii de tot, se taie mic nu se da prin razatoare. Se piseaza usturoiul, se adauga in iaurt se amesteca dupa aceia se adauga castravetii, mararul, sarea, daca aveti menta se amesteca toate se pune in castronele se ornamenteaza cu marar sau menta sau un pic de ulei se stopeste deasupra fara amestecare . Acest ceacik se face atunci cind se aseaza masa fiindca iaurtul lasa apa se face cit se maninca a doua zi nu mai e bun. Se foloseste

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise