Ceai de creveti

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 30 de creveti uscati
  • ceai la alegere
  • 850 ml apa

Mod de preparare

Se iau cam 30 de creveti si se spala sub jet de apa rece. Se pun crevetii si frunzele de ceai intr-o cratita. Se da apa in clocot , apoi se toarna peste creveti si ceai. Se acopera , se lasa sa stea 2-3 min , apoi se bea. Dupa ce ai baut ceaiul, poti sa mininci crevetii. Ceai pentru intarirea sistemului imunitar.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise