Ceai de lemn-dulce

Timp pregatire
7 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-7 felii de radacini uscate de lemn-dulce
  • ceai la alegere
  • 850 ml apa

Mod de preparare

Se pun in ceainic feliile de lemn-dulce chinezesc si citeva frunze de ceai. Se da in clocot apa si se toarna in ceainic. Se lasa sa stea 5 min inainte de a se bea.

Este deosebit de linistitor pentru git si plamani.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise