Ceai dulce de ghimbir

Timp pregatire
7 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6-7 felii de radacina batrina de ghimbir
  • ceai verde
  • zahar candel
  • 850 ml apa

Mod de preparare

Se spala radacina de ghimbir si se taie transfersal in 6-7 felii groase de 3 mm.Feliile de radacina de ghimbir si putin ceai se pun in ceainic. Se da apa in clocot , se toarna in ceainic si se aduga zahar candel dupa gust. se amesteca putin , apoi se pune capacul. Se lasa sa stea 2-3 min inainte de a se bea. Ceai pentru dureri de cap si raceli.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise