Ceai Oolong

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 lingurite de virf de ceai Oolong
  • 850 ml apa

Mod de preparare

Se fierbe apa. Se clateste ceainicul cu apa fierbinte, apoi se pune ceaiul Oolong in ceainicul gol, incalzit. Cind apa a dat in clocot, se toarna peste frunze si se lasa ceaiul sa stea 2-3 minute. Se toarna in ceasca si se lasa sa se raceasca foarte putin inainte de a -l bea. In ceai pentru slabit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise