Chec cu dovleac si fructe uscate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 100 ml ulei
  • 150 g zahar
  • 200 g faina
  • 1 1/2 cana cu dovleac ras
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1/2 lingurita praf scortisoara
  • 2 linguri nuci tocate
  • 2 linguri stafide

Mod de preparare

Pentru inceput mixam albusurile spuma tare. Galbenusurile le mixam impreuna cu zaharul si esenta de vanilie. Adaugam uleiul si amestecam. Punem apoi albusurile spuma peste galbenusuri si amestecam usor.

Incorporam faina amestecata cu praful de copt, apoi adaugam dovleacul ras, nucile, stafidele si scortisoara.

Amestecam pana se omogenizeza compozitia. Turnam aluatul intr-o tava tapetata cu ulei si faina sau cu hartie de copt. Vom coace checul in cuptorul preancalzit la 180°C timp de 45 minute.

Se face atat de usor, incat trebuie sa va lasati ispititi si sa il incercati.

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise