Chec din albusuri cu zmeura si goji

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 albusuri
  • 1 pahar faina
  • 1/2 pahar zahar green sugar
  • 4 linguri de ulei
  • 1 lingurita coaja de lamaie cu zahar
  • 3-4 linguri zmeura(congelata)
  • esenta de vanilie/rom
  • goji
  • praf de sare

Mod de preparare

Zmeura se lasa la decongelat, dupa care se scurge de zeama.

Si albusuriile congelate le lasam pana cand se decongeleaza bine.

Albusuriile se bat spuma cu un praf de sare.

Treptat se adauga zaharul, coaja de lamaie si esentele.

Se omogenizeaza bine, se adauga uleiul si faina amestecata cu praful de copt.

Se amesteca cu o spatula usor pana cand toate ingredientele s-au omogenizat.

Adaugam zmeura scursa de zeama, amestecam putin si adaugam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt.

Deasupra presaram goji.

Se da la cuptorul preincalzit pentru circa 30-40 minute.

Se face testul cu scobitoarea.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise