Reteta de chec economic cu cacao. Cum prepari chec economic cu cacao reteta simpla si gustoasa.
Acest chec economic si cacao este atat de simplu si de bun, incat merita sa-l incercati macar o data. Ingredientele sunt la indemana tuturor, este foarte usor de preparat, cu doar doua oua.
Intr-un bol puneti ouale, zaharul, putina sare si mixati pana isi dubleaza volumul. Adaugati laptele, uleiul si vanilia, mixand continuu. Adaugati faina cernuta impreuna cu praful de copt si amestecati tot cu mixerul. Veti obtine un aluat moale, care curge de pe spatula.
Intr-un bol mai mic, amestecati cacaoa cu apa si omogenizati, apoi puneti cateva linguri din aluat.
Acoperiti o tava de chec cu hartie de copt (sau ungeti-o cu ulei si tapetati-o cu faina) si turnati aluatul alb, apoi cel cu cacao si amestecati cu o scobitoare pentru a se amesteca usor.
Coaceti checul 40 de minute la 180°C. Faceti testul cu scobitoarea, daca iese curata, checul este gata.
Scoateti apoi checul pe un gratar sa se raceasca complet. Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise