Panna cotta cu jeleu de capsuni, o reteta delicioasa, fara coacere si foarte usor de preparat. Un desert fin si catifelat cu capsuni, ideal in orice anotimp si ocazie.
Intai preparam panna cotta. Punem intr-un vas la foc mic laptele, smantana dulce si zaharul. Punem si vanilia si lasam pe foc pana ajunge aproape de punctul de fierbere. Nu trebuie sa fiarba.
Adaugam gelatina preparata conform indicatiilor dupa ambalaj. Turnam panna cotta in paharele pe care le-am asezat inclinate si dam la rece. Puteti folosi tava de la briose sau un cofrag de oua.
Jeleul de capsuni se face foarte usor. Punem capsunile, apa si zaharul intr-un vas la foc mic. Lasam sa dea in cateva clocote adunand din cand in cand spuma care se formeaza.
Trecem compozitia prin sita si pastram doar lichidul in care adaugam gelatina preparata conform indicatiilor de pe ambalaj.
Scoatem paharele de la rece si de aceasta data le asezam drepte. Turnam jeleul si dam din nou la rece sa se intareasca. Apoi decoram cu fulgi de cocos, frunzulite de menta, capsuni feliate sau dupa imaginatie.
Mai puteti incerca si reteta de cheesecake fara coacere cu capsuni, spuma de capsuni sau nectarul de capsuni. Pofta buna!
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii