Panna cotta cu jeleu de capsuni, o reteta delicioasa, fara coacere si foarte usor de preparat. Un desert fin si catifelat cu capsuni, ideal in orice anotimp si ocazie.
Intai preparam panna cotta. Punem intr-un vas la foc mic laptele, smantana dulce si zaharul. Punem si vanilia si lasam pe foc pana ajunge aproape de punctul de fierbere. Nu trebuie sa fiarba.
Adaugam gelatina preparata conform indicatiilor dupa ambalaj. Turnam panna cotta in paharele pe care le-am asezat inclinate si dam la rece. Puteti folosi tava de la briose sau un cofrag de oua.
Jeleul de capsuni se face foarte usor. Punem capsunile, apa si zaharul intr-un vas la foc mic. Lasam sa dea in cateva clocote adunand din cand in cand spuma care se formeaza.
Trecem compozitia prin sita si pastram doar lichidul in care adaugam gelatina preparata conform indicatiilor de pe ambalaj.
Scoatem paharele de la rece si de aceasta data le asezam drepte. Turnam jeleul si dam din nou la rece sa se intareasca. Apoi decoram cu fulgi de cocos, frunzulite de menta, capsuni feliate sau dupa imaginatie.
Mai puteti incerca si reteta de cheesecake fara coacere cu capsuni, spuma de capsuni sau nectarul de capsuni. Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii