Cherry la borcan

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii cherry
  • suc de rosii
  • sare

Mod de preparare

Rosiile spalate,le punem intr-un vas cu apa si sare sa le oparim 10-15min;le scoatem,dupa ce s-au racit le decojim,le punem in borcane,umplem borcanele cu suc de rosii ramas de asta toamna,infiletam capacele,fierbem borcanele 1h,le lasam sa se raceasca in apa dupa care le depozitam la camara.Pentru cine nu are suc de rosii,dintr-un borcan de bulion de 400g dizolvat cu apa,rezulta 1l de suc de rosii,sau o alta varianta,se umplu borcanele cu rosii pana sus,se pun capacele,se fierb si asa avem rosii in suc propriu.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise