Cherry la borcan

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii cherry
  • suc de rosii
  • sare

Mod de preparare

Rosiile spalate,le punem intr-un vas cu apa si sare sa le oparim 10-15min;le scoatem,dupa ce s-au racit le decojim,le punem in borcane,umplem borcanele cu suc de rosii ramas de asta toamna,infiletam capacele,fierbem borcanele 1h,le lasam sa se raceasca in apa dupa care le depozitam la camara.Pentru cine nu are suc de rosii,dintr-un borcan de bulion de 400g dizolvat cu apa,rezulta 1l de suc de rosii,sau o alta varianta,se umplu borcanele cu rosii pana sus,se pun capacele,se fierb si asa avem rosii in suc propriu.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise