Chiftele

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg carne de porc (fleica),
  • 1 cartof,
  • 2-3 felii de franzela,
  • 1 ceapa,
  • 5-6 catei usturoi,
  • 2 oua,
  • sare,
  • piper,
  • boia ardei dulce,
  • 100g faina.

Mod de preparare

Carnea se taie cubulete, se curata si se taie ceapa, franzela se pune la inmuiat intr-un bol cu apa. Dupa ce s-a inmuiat bine se stoarce de apa carnea, ceapa si franzela se trec prin masina de tocat, cartoful se curata apoi se razuieste pe partea deasa a razatoarei, dupa care se stoarce bine de amidon se curata usturoiul si se trce prin presa de usturoi. Toate ingredientele de mai sus se amesteca bine se adauga cele doua oua si condimentele se amesteca din nou, chiftele se tavalesc prin faina si se vor prajii in ulei. Se servesc calde cu diferite garnituri.Pofta buna.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise