Cicoare scarola cu smantana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 g cicoare scarolă
  • 100 ml smântână
  • 30 g unt sau margarina
  • sare
  • oţet sau suc de lămâie

Mod de preparare

Salata se curăţă, se spală şi se fierbe în apă clocotită cu sare şi oţet sau suc de lămâie, timp de cinci minute. Se strecoară şi se aşează într-o formă, unsă cu unt său margarina; peste aceasta se toarnă smântână, se pun bucăţele de unt sau margarina şi se dă la cuptor 10-15 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise