Ciocanele de cocos in vin rosu cu ciuperci si masline

Intr-o cratita de fonta se sigileaza ciocanelele de cocos in doua linguri de ulei de masline.

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 buc ciocanele de cocos
  • 2 linguri ulei de masline
  • 4 catei usturoi
  • 3 crengute de cimbru
  • 1 buc foaie de dafin
  • 500 gr ciuperci brune
  • 10 buc masline kalamata
  • 10 buc masline negre
  • 4 buc rosii prunisoare
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 250 ml vin rosu demisec
  • 3 crengute de patrunjel proaspat

Mod de preparare

Intr-o cratita de fonta se sigileaza ciocanelele de cocos in doua linguri de ulei de masline. Se curata si se taie marunt usturoiul. Ciupercile se taie feliute. Dupa ce s-au rumenit ciocanelele se adauga ciupercutele si usturoiul.

Dupa ce s-au rumenit si ciupercile se adauga vinul rosu si se lasa la gatit fara capac ca sa se evapore alcoolul.

Se curata rosiile de pielita, se taie marunt si se adauga la gatit. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbru proaspat, se adauga o frunz de dafin si se amesteca bine.

Se pune capacul la cratita de fonta si se lasa la gatit pe foc mic circa 90 de minute. La servire se garniste cu patrunjel verde.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise