Ciorba cu carne de oaie

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 800 g carne de oaie
  • 2
  • 5 I apa
  • 250 g morcovi
  • 100 g bulion
  • 200 g ceapa
  • 300 g cartofi
  • 150 g ardei gras
  • 50 g leustean
  • 1 leg. verdeata
  • 100 g telina
  • 5 g sare de Iamaie
  • (otet)
  • 100 g albitura
  • 100 ml ulei
  • 300 g rosii
  • 150 g varza alba
  • sare.

Mod de preparare

Carnea se porţioneaza, se spala, se opareste, se spala in citeva ape reci si sa pune la fiert in apa cu sare. Se spumeaza, iar in timpul fierberii se adauga ceapa curatata, spalata si leusteanul si patrunjelul taiat marunt. Zarzavaturile se curăţă, se spală, se taie în formă neregulate şi se înăbuşă în ulei cu adaos de apă. După fierberea cărnii pe jumătate se adaugă zarzavatul înăbuşit, varza curăţată, spălată şi tăiată în cuburi. Se continuă fierberea încă 30 minute. Spre sfârşitul fierberii se adugă roşiile, pasta de tomate diluate cu zeamă fierbinte. Se potriveste gustul de sare şi sare de lămâie dizolvată. Se serveşte cu verdeaţă tăiată mărunt.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise