Ciorba de cartofi cu carne de vita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500-700 g cartofi
  • 300 g carne de vita
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 1 ardel
  • un sfert de telina
  • sare
  • piper
  • baza pt mancare
  • 3-5 bucati de foi de dafin
  • 1 cub de bors Maggi

Mod de preparare

Se curata ceapa,morcovul,telina, ardelul se spala apoi se tau cubulete.Intr-o oala se pune putin ulei unde se incalzesc putin peste care se pune o cana de apa, intre timp se taie carnea cubulete si se pune peste legume si se da la fiert.Cand e fiarta carnea se pun cartofii taiati cubulete,se adauga foile de dafin,baza pt mancare.Cand sunt fierti cartofi se mai adauga sare si piper dupa gust, si se pune cubul de bors Maggi si patrunjelul, se mai da un clocot apoi se ia de pe foc.

E delicioasa!

Pofta Buna!!!:)

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise