Ciorba de cartofi cu costita afumata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe
  • 1 legatura marar
  • 100g smantana
  • 250g costita afumata
  • ulei
  • sare si piper

Mod de preparare

Cureti ceapa,morcovul si pastarnacul,le speli,le tai marunt si le calesti in ulei,in oala unde vei fierbe ciorba.Adaugi 2l de apa,cartofii curatati si taiati cubulete,costita taiata bucatele.Pui si putina sare,acoperi si lasi pana fierb cartofii.La final ,potrivesti de sare si piper,iei oala de pe foc,o dregi cu smantana si presari mararul tocat marunt.Daca-ti place poti sa o acresti cu otet

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise