Ciorba de cartofi cu costita afumata

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 2 cepe
  • 1 legatura marar
  • 100g smantana
  • 250g costita afumata
  • ulei
  • sare si piper

Mod de preparare

Cureti ceapa,morcovul si pastarnacul,le speli,le tai marunt si le calesti in ulei,in oala unde vei fierbe ciorba.Adaugi 2l de apa,cartofii curatati si taiati cubulete,costita taiata bucatele.Pui si putina sare,acoperi si lasi pana fierb cartofii.La final ,potrivesti de sare si piper,iei oala de pe foc,o dregi cu smantana si presari mararul tocat marunt.Daca-ti place poti sa o acresti cu otet

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise