Ciorba de fasole

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1kg fasole boabe
  • - 1 ciolan afumat
  • - 1 morcov
  • - 2 cepe,o telina
  • - rosii coapte-2
  • - sare, piper, otet (eventual), cimbru si patrunjel;
  • - 1-2 ardei - optional

Mod de preparare

1. Seara se pune fasolea la inmuiat sa se umfle;

2. Se pune fasolea si ciolanul la fiert intr-o oala incapatoare;

3. Dupa o ora de fiert, acoperit, la foc mic, cand se desprind pielitile de pe boabe si carnea de pe os, se adauga ceapa, zarzavatul si rosiile.

Se mai lasa la fiert cam o ora, carnea se desface de pe os si se portioneaza, se mai lasa sa scada putin, dupa care se termina ciorba cu un amestec de patrunjel, cimbru si tarhon.

Se serveste alaturi de o portie zdravana de muraturi si fiecare si-o acreste dupa gust si placere cu otet de mere!

Nimic nu-i mai bun decat o portie zdravana de ciorba de fasole alaturi de muraturi acre!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise