Ciorba de fasole pastai uscate & boabe cu pastrama de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 g fasole boabe
  • 250 g fasole pastai uscata
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • o jumate de ardel rosu
  • 1 ardel galben
  • sare
  • piper
  • boia
  • ulei
  • usturoi
  • o buc de pastrama de pui afumata

Mod de preparare

Se pune fasolea boabe la inmuiat de seara, iar cea uscata se pune la inmuiat vre-o 2 ore.

Se curata legumele, se spala, se tau si se pun la fiert.

Fasolea boabe se pune la fiert separata, cand e fiarta se scurge de apa si se adauga peste legume impreuna cu fasolea pastai uscata.Se lasa sa fiarba impreuna iar spre sfarsit se pune pastrama, sare,piper si se mai lasa la fiert cateva clocote.Se stinge focul apoi se pun 4-5 catei de usturoi si verdeata.

Pofta Buna!!!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise