ciorba de legume cu carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de porc cu os
  • 3 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 varza mica
  • 3-4 cartofi
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura leustean
  • 1 mana de mazare
  • 1 mana de fasole verde
  • 1 ardei
  • sare
  • 1 lingura mustar
  • 2-3 linguri de smantana
  • 2 linguri bulion
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Se pune carenea la fiert in 5 l de apa cu sare si se are grija sa se adune spuma. Ceapa, pastarnacul, varza, morcovii, cartofii si ardeiul se curata si se taie marunt si se adauga in oala, cand carnea este aproape gata. Pui si mazarea si fasolea spalate si cand toate sunt fierte se adauga urmatoarea compozitie: faina amestecata cu bulionul, mustarul, smantana, putina apa rece si se lasa la fiert inca 15-20 minute, la urma se presara verdeata spalata si tocata marunt, apoi se da oala la o parte.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise