ciorba de legume cu pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 dovlecel
  • 1 morcov
  • 4-5 cartofi
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • 500 ml suc de rosii
  • marar
  • patrunjel
  • frunze de telina si leustean

Mod de preparare

Se curata si se spala puiul, se transeaza, apoi se pune la fiert cu legumele curatate si taiate, adaugi sare dupa gust si uleiul. Se fierb cam 30 de minute, apoi se pune sucul de rosii si la final, dupa ce s-a oprit focul, adaugi verdeata taiata marunt.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise