Ciorba de oase de porc cu zeama de varza

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg oase de porc
  • o ceapa mare
  • un morcov
  • ardei gras(congelat)
  • telina(congelata)
  • o mana fasole verde( congelata)
  • 2 cartofi
  • 200 g rosii pentru iarna
  • 700 ml zeama de varza(sau dupa gust)
  • sare
  • leustean
  • patrunjel

Mod de preparare

Se face rapid si usor si este perfecta pentru acest sezon.

Spalam oasele bine si le punem intr-o oala la fiert. Indepartam spuma care se formeaza si lasam sa fiarba in continuare la foc mic.

Cand a fiert carnea de pe oase , adaugam legumele congelate si celelalte taiate cubulete.

Lasam sa fiarba pana se patrund bine legumele si carnea apoi adaugam rosiile.

Dupa aptoximativ zece minute, turnam zeama de varza apoi potrivim gustul de sare.

Lasam sa mai dea cateva clocote si la final adaugam verdeata tocata marunt. Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise