Ciorba de perisoare

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa
  • telina
  • 2 cartofi
  • smantana
  • 1 galbenus de ou
  • marar
  • Pentru perisoare:
  • 300g carne tocata de pui
  • 1 ceapa uscata
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ou
  • marar
  • patrunjel
  • cimbru, sare, piper

Mod de preparare

Curatam zarzavaturile,le tocam si le punem la fiert. Intre timp pregatim perisoarele: taiem ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei pentru 5 minute dupa care o adaugam la carnea tocata impreuna cu un ou, marar, patrunjel, cimbru, sare, piper si amestecam. Formam perisoarele si cand legume sunt aproape fierte le adaugam in oala. Adaugam sosul de rosii, apoi borsul si condimentam dupa gust cu sare, o dregem cu smantana si la final adaugam marar.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise