CIORBĂ DE PEŞTE PREPARATĂ PREPARATĂ LA PHILIPS MULTICOOKER

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 căpăţâni ciortănaş de crap şi caras
  • 6 buc. guvizi
  • o legătură ceapă verde tocata
  • o ceapă uscată tăiată peştişori (solzişori)
  • un ardei gras roşu tăiat cubuleţe
  • un morcov potrivit tocat mărunt
  • o albitură mică tăiată cubuleţe
  • o bucăţică de ţelina tăiată fâşii mici
  • o roşie mare tăiată cubuleţe
  • 2 linguri ulei de măsline
  • leuştean şi tarhon verde sau uscat după gust
  • 1 ou
  • 1 l borş fiert în prealabil
  • 1
  • 5 l apa
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 căţei de usturoi.

Mod de preparare

Punem în vasul de gătit 2 linguri ulei de măsline, 1,5 l apa şi selectam programul STEW 40 de minute. După 30 de minute zarzavatul este fiert şi atunci turnam borşul, punem sare şi condimente după gust şi închidem capacul. Dupa10 minute punem căpăţânile de peşte, apoi după 3-4 min. punem şi guvizii (întotdeauna se începe cu peştele mai mare, deoarece fierbe un pic mai greu). Când ciorba este gata se adauga oul bătut, usturoiul tocat mărunt şi verdeaţă tocată mărunt după gust.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise