Ciorba de pui a la grec

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un pui( de tara am avut eu)
  • 2 cepe
  • un morcov
  • ardei gras rosu si verde
  • o bucata de telina
  • zeama de lamaie
  • 200 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • ½ cescuta orez
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Puiul se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Se indeparteaza spuma formata.

Se da telina pe razatoare, iar restul legumelor se taie cubulete. Se adauga in oala peste pui.

Cand a fiert carnea pe jumatate, se adauga orezul spalat .

Cand sunt toate fierte, se scoate un polonic de supa si se lasa la racorit .

Se scoate carnea de pe oase si se rupe fasii.

Se bat galbenusurile si se amesteca cu smantana si supa racita. Se adauga totul peste ciorba.

Se condimenteaza cu sare si piper si se mai lasa sa dea cateva clocote.

La sfarsit se adauga zeama de lamaie si patrunjel tocat. Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise