Ciorba de pui a la grec

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 buc Pui
  • 3 buc Morcov
  • 2 buc Pastarnac
  • 1 buc Telina
  • 2 buc Ceapa
  • 2 buc Ardei Gras
  • 100 ml Otet
  • 100 gr Smantana
  • 2 buc Ou
  • 1 legaturi Leustean
  • 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor

Mod de preparare

Se fierbe puiul separat de zarzavat, intr-o oala mai mica se caleste tot zarzavatul, care se pune peste puiul fiert si dezosat. Se fierbe bine cu totul, se adauga Maggi Secretul Gustului Intensavor, otetul si se mai lasa sa fiarba cam o jumatate de ora. Se desfac galbenusurile in smantana, se pune in ciorba si se mai da un clocot, se opreste focul se bat albusurile spuma si se toaca leusteanul fin. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise