Ciorba de pui cu dovlecei

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg spate de pui
  • 2 dovlecei
  • 2 ardei rosii kapia
  • 1 ceapa alba
  • 1 ou
  • 4 morcovi
  • 1 patrunjel radacina
  • 1 legatura de marar verde
  • 1/2 leg patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 500 gr quark

Mod de preparare

Se spala spatele de pui si se pune la fiert.Se ia spuma care se formeaza.Intre timp se curata legumele si se spala.Cand nu se mai formeaza spuma se adauga ceapa tocata marunt,morcovii si radacina de patrunjel tocate cubulete si ardeiul tocat cubulete.Se lasa sa fiarba.Cand sunt fierte carnea si legumele se adauga dovlecelul taiat cuburi.Se lasa sa fiarba.Potrivim de sare si piper.Separam albusul de galbenus si albusul il punem in oala cu ciorba.Galbenusul se amesteca cu quarkul,se pune din supa calda sa fie adus la aceeasi temperatura si se toarna in oala cu ciorba in fir subtire .Se mai lasa sa dea un clocot si se pune mararul si frunzele de patrunjel tocate .

Se serveste cu ardei iute .

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise