CIORBA DE STEVIE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • stevie
  • ceapa
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • leustean verde
  • zeama de lamaie sau sare de lamaie
  • sare

Mod de preparare

Se spala stevia,se indeparteaza nervurile si coada si se toaca in fasii. Se pune ceapa la fiert in apa rece cu putin ulei si putina sare. Cand ceapa a fiert se pune stevia tocata si se lasa la fiert la foc mic, avand grija ca se va umfla- sa nu dea pe foc. Cand a fiert si stevia(fierbe f. repede)se potriveste de sare si de acru, se bate oul si se pune in ciorba, apoi leusteanul verde tocat fin. Se poate servi atat calda cat si rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise