CIORBA DE STEVIE

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • stevie
  • ceapa
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • leustean verde
  • zeama de lamaie sau sare de lamaie
  • sare

Mod de preparare

Se spala stevia,se indeparteaza nervurile si coada si se toaca in fasii. Se pune ceapa la fiert in apa rece cu putin ulei si putina sare. Cand ceapa a fiert se pune stevia tocata si se lasa la fiert la foc mic, avand grija ca se va umfla- sa nu dea pe foc. Cand a fiert si stevia(fierbe f. repede)se potriveste de sare si de acru, se bate oul si se pune in ciorba, apoi leusteanul verde tocat fin. Se poate servi atat calda cat si rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise